Prijzen 2021

De Windketel kan geboekt worden voor een weekend, midweek of week. 

Weekend (vrijdag tot maandag; 3 overnachtingen)

* Standaard:      € 390,-

* Hoogseizoen:  € 430,-

Midweek (maandag tot vrijdag; 4 overnachtingen)

* Standaard:      € 495,-

* Hoogseizoen: € 540,-

Week (vrijdag tot vrijdag of maandag tot maandag; 7 overnachtingen)

* Standaard:      € 785,-

* Hoogseizoen:  € 855,-

Hoogseizoen: april, mei, september, oktober en feestdagen.

Als u van een niet-SEPA-rekening betaalt of met PayPal, zijn de extra kosten 5%.

Overige prijzen op aanvraag: info@windketel.nlReserveren

De Windketel kan geboekt worden voor een weekend, een midweek of een week. Gasten kunnen elke dag inchecken of uitchecken, maar de prijs wordt bepaald door de periode waarin de boeking valt. De periodes zijn een weekend, een midweek of een week. Een weekend begint altijd op de vrijdag, een midweek altijd op de maandag en een week op een maandag of vrijdag.  

Kijk op de kalender wanneer de Windketel vrij is. Klik op de gewenste in-checkdatum en kijk of de boekingsperiode (weekend, midweek, week) nog vrij is. Doe een reserveringsverzoek. U krijgt binnen een dag antwoord. 

Na onze bevestiging en uw eerste betaling is de reservering definitief.

Let op: Ontvangt u niet binnen 24 uur een reactie? Controleer uw junk mail.

In- en uitchecken

Inchecken: vanaf 16.00 uur
Uitchecken: uiterlijk 12.00 uur 's middags

Als de reservering definitief is, krijgt u een dag voor aankomst uw toegangscode toegestuurd om de deur te kunnen openen (per e-mail of sms)

Tussen 12.00 - 16.00 uur wordt de Windketel schoon gemaakt. Vanaf 16.00 uur ´s middags is de Windketel helemaal klaar voor uw verblijf. 

Betalen

U betaalt 50% om de boeking te bevestigen. De andere 50% betaalt u uiterlijk veertien dagen voor het verblijf. In de reserveringsbevestiging ontvangt u een betaallink.

Annuleren

Tijdelijke toevoeging annuleringsvoorwaarden in 2021 i.v.m. de Corona maatregelen.

OMBOEKEN

Bij annulering i.v.m. Corona bieden we aan om reserveringen om te boeken naar een andere periode binnen 12 maanden. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Mochten jullie de boeking naar een ander seizoen willen verplaatsen dan zullen we de dan geldende huursom in rekening brengen.

ANNULEREN 

Mocht er (alsnog) een zodanige lockdown komen dat de overheid verbiedt om in een vakantiehuis te verblijven of er zijn reisrestricties waardoor het niet mogelijk is om naar het huis te reizen, dan is het ook mogelijk om de reservering te annuleren. In dat geval zullen we het totaalbedrag terugstorten. Voor zolang er nog wel een keuze is houden we de regeling aan zoals hierboven omschreven.

REGULIERE ANNULERINGSVOORWAARDEN

Bij annulering tot twee weken voor de huurperiode wordt 50% van het vooruitbetaalde bedrag (25% van de huurprijs) in rekening gebracht.

Bij annulering van twee weken tot één week vóór de huurperiode wordt het hele vooruitbetaalde bedrag (50% van de huurprijs) in rekening gebracht.

Bij annulering in de week vóór de huurperiode of als de gast niet verschijnt, wordt de gehele huurprijs in rekening gebracht.

Wat kan niet in de Windketel?

Kleine kinderen
Vanwege de open trappen is de Windketel niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Huisdieren
Huisdieren zijn niet toegestaan.

Roken
Roken is niet toegestaan.

Maaltijden
Hoewel wij ons een hotel noemen, serveren wij geen maaltijden. De compleet ingerichte keuken biedt alle mogelijkheden om zelf het eten & drinken te verzorgen. Wij zijn dus eigenlijk een ‘bed-no-breakfast-shortstay-apartement.' Maar dat klinkt wel heel ingewikkeld, dus noemen we ons een hotel.
We hebben wel een aantal suggesties voor ontbijten in de buurt of ontbijt laten bezorgen.