Slapen in een vrijstaand torentje

Even weg van huis of een paar dagen ongestoord werken?

De Windketel ligt in een stille oase in Amsterdam en is weer beschikbaar voor enkele dagen er tussen uit. De accommodatie is contactvrij te betreden en klaar voor een zelfvoorzienend verblijf met o.a. een goed uitgeruste keuken.

De buurt heeft voldoende winkels en veel heerlijke restaurants met bezorg- en afhaalmogelijkheden. Goede WIFI voor thuis werken.

De Windketel houdt rekening met de richtlijnen van het RIVM en is geschikt voor ‘sociale onthouding’.

--------------------------------------------

De Windketel is een industrieel monument uit 1897 dat duurzaam is verbouwd tot een luxe appartement voor maximaal twee personen. Het vrijstaande achthoekige torentje staat in een autovrije ‘ecowijk’. Het appartement is van alle gemakken voorzien en ingericht met Dutch design. Een ideale uitvalsbasis voor cultureel geïnteresseerde gasten met het cultuurpark Westergasfabriek om de hoek en de Jordaan op 10 minuten lopen. 

Een oase in de stad
Gasten komen van over de hele wereld. Ze vertellen ons dat ze aangenaam verrast zijn door de privacy en de rust van de plek. Het torentje heeft drie verdiepingen en staat midden op het Watertorenplein naast een reusachtige witte watertoren die nog steeds in bedrijf is.

Alle ruimte op een sfeervolle plek
De zonnige entree met terras op het zuiden geeft toegang tot een volledig ingerichte woonkeuken. De woonkamer op de eerste verdieping heeft aan vier kanten hoge ramen en kijkt uit op het plein. Een stalen spiltrap leidt naar de romantische zolderslaapkamer. Hier bevinden zich een ruim tweepersoonsbed en een bad met douche.

In de Windketel

Prijzen

In verband met de bijzondere omstandigheden rond COVID-19 zijn er mogelijkheden om af te wijken van de reguliere huurperioden en kun je gebruik maken een speciale aanbieding.

KIJK OP DE AANBIEDINGEN PAGINA

of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Voor de reguliere prijzen van 2020, klik HIER

Beschikbaarheid & reserveren                                       De Windketel kan geboekt worden voor een weekend, een midweek of een week. Gasten kunnen elke dag inchecken of uitchecken, maar de prijs wordt bepaald door de periode waarin de boeking valt. De periodes zijn een weekend, een midweek of een week. Een weekend begint altijd op de vrijdag, een midweek altijd op de maandag en een week op een maandag of vrijdag.  

Kijk op de kalender wanneer de Windketel vrij is. Klik op de gewenste in-checkdatum en kijk of de boekingsperiode (weekend, midweek, week) nog vrij is. Doe een reserveringsverzoek. U krijgt binnen een dag antwoord.

Na onze bevestiging en uw eerste betaling is de reservering definitief.

Let op: Ontvangt u niet binnen 24 uur een reactie? Controleer uw junk mail.