Een greep uit het gastenboek

De helft van onze gasten komt uit Europa, een kwart uit Nederland en de rest uit Amerika, Azië of Australië. Veel gasten komen vaker bij ons terug, sommigen al voor de derde of vierde keer! En ze vertellen hun ervaringen door aan vrienden en familie. 

Een perfecte locatie! It feels like home. Beautiful design. Mijn comfortabele rustpunt in Amsterdam. 

Dit soort uitspraken lezen we natuurlijk graag in ons gastenboek. Of op Tripadvisor, waar we zeer goed beoordeeld worden. Een paar recensies:

RUST!

Geen hotel kan hier eigenlijk aan tippen. Je hebt je eigen huis, niemand om je heen, voldoende ruimte en alles is er tm de afwasmachine aan toe. Bovendien vrijstaand dus geen buren!! We hebben een superverblijf gehad in de Windketel.

Gast, mei 2019

Een magische plek
Onze zoon heeft weer een fantastisch verlopen weekend voor ons georganiseerd. Dit "onderkomen" heeft iets magisch. Ruwe bolster blanke pit. Wij wonen in Zeeuws-Vlaanderen in de polder en daar is 't rustig, maar hier in Amsterdam op zondagmorgen is het nog rustiger. Ongelooflijk. Een ideale plek om na een dag sjouwen, 's avonds terug te komen, "onder" te duiken en weer heerlijk uitgerust een nieuwe dag aan te vangen.

A most unique accomodation
Reisverhalenschrijver Shaun Robertson reist de hele wereld over en doet daar verslag van op zijn blog ‘This life in trips’ . Op 15 maart 2014 logeerde hij in Hotel de Windketel. Lees hier zijn blog over de Windketel.

De beste start voor ons huwelijk
Een betere start van ons huwelijk hadden we niet kunnen wensen. Een heuse oase om alvast in de stemming te komen. De Windketel voelde al snel als thuis. Het was geweldig!

Heimwee
Wij verwachten dat we te kampen krijgen met hevige vlagen van heimwee naar ons mooie, rustige, geriefelijke paradijsje.

Zonder enige druk
Journalist Vincent van Dijk overnachtte een jaar lang in 365 verschillende Amsterdamse hotels en schreef daar een boek over ‘Amsterdam slaapt'. Op dag 117 verbleef hij in Hotel de Windketel. Lees hier over zijn ervaring.